فروش انواع روغن های گیاهی

  • درصد چربی حدود 50 درصد

روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست.

خواص درمانی روغن کنجد : کاهش چربی و فشار خون , سلامت پوست و مودرمان یبوست, سلامت سیستم عصبی,روغن کنجد، ضد تصلب شرایین و ضد سرطان,افزایش طول عمر و تعویق روند پیشگیری و درمان خشکی مفاصل و پوکی استخوان,به سلامت مو کمک می کندسلامت قلب و عروق مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، مانع اختلالات عصبی می‌شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می‌کند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد.

روغن کنجد

  • درصد چربی حدود 54 درصد

بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است مخصوصا از روغن بادام می توان رفع یبوست برای بچه ها استفاده کرد .

روغن بادام خواب آور است و بیخوابی را از بین می برد .

برای صاف کردن سینه و نرم شدن روده ها و از بین بردن سرفه خشک باید روغن بادام را با شکر و کتیرا مخلوط کرده و بخورید .

روغن بادام را با آب گرم مخلو ط کنید داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پیچه بچه ها خواهد بود . ضمنا این مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند .

برای درمان نقرس و رفع خمیدگی پیران ، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنید .

روغن بادام شیرین بدلیل خاصیت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.

برای رفع بیماریهای سینه ، روغن بادام شیرین را با هموزن آن عسل و یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید که بصورت خمیر یکنواختی داراید سپس به آن جوشانده گل ختمی اضافه کرده و یک قاشق چایخوری از انرا بفاصله هر سه ساعت بخورید .

برای رفع خارش پوست بچه هائیکه که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بمالید خارش را تسکین می دهد .

مالیدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.

روغن بادام اگزما را رفع می کند .

بادام شیرین

میزان چربی حدود 20 تا 45 درصد

روغن بادام تلخ خاصیت مسهلی درد .

روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است .

برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید .

مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چین و چروک را از بین می برد .

رغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ایجاد شده از بین می برد .

روغن بادام تلخ برای درمان سیاه سرفه مفید است .

بادام تلخ

درصد چربی حدود 25 تا 30 درصد

روغن سیاه دانه را به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی‌ آن می‌شناسند که توانایی کاهش التهابات درون بدن و مشکلات پوستی را دارد

کاهش کلسترول بالا کاهش فشار خون بالاکاهش علائم آسمکاهش ناراحتی‌ معدهروغن سیاه دانه همچنین خواص ضد سرطانی دارد و در صورتی که به صورت موضعی روی پوست استفاده شود، ممکن است بتواند با سرطان پوست مبارزه کند. به دلیل خواص شیمیای گیاهی و آنتی‌اکسیدان‌، این دانه‌های سیاه می‌توانند به صورت طبیعی به درمان سرطان کمک کنند.

ترمیم زخم: نتایج استفاده از روغن سیاه دانه تاثیر آن در کاهش التهاب و از بین بردن باکتری‌های زخم را نشان داده است. در حالی که عصاره سیاه دانه باعث رشد کلاژن‌های جدید پوست نمی‌شود، اما دیگر فاکتورهای رشد را تحریک می‌کند تا بدن بتواند پوست جدید و سالم بسازد.

کلیه و مجاری ادرار را تصفیه می کند . برای جوانی و زیبایی پوست,ناراحتی های کلیوی ,سردرد,درمان ریزش مو ,سرطان روده بزرگ,کمک به ترک اعتیاد

روغن سیاهدانه

این روغن در کاهش قند موجود در خون مفید است.
مصرف اين روغن سياهي دور چشم را کاهش مي دهد.
عنوان مرطوب کننده به ويژه براي پوست هاي حساس مفيد است و هيچ نوع واکنش حساسيت زايي ايجاد نمي کند.
ميزان کلسترول مفيد را افزايش و کلسترول مضر را کاهش مي دهد

هسته انگور

روغن هسته انار با پرس کردن سرد دانه‌های انار به دست می‌آید. این روغن به زیبایی کهربا است و بوی مطبوع میوه‌ای دارد. روغن هسته انار بسیار مغذی است و برای اهداف درمانی و زیبایی به صورت موضعی بر روی پوست و به صورت خوراکی مصرف می‌شود. خواص بی‌نظیر روغن هسته انار  باعث می‌شود تا برای اهداف مراقبت از پوست و مو بسیار کارآمد ظاهر شود و در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند صابون، ژل‌های حمام، روغن‌های ماساژ، مرطوب کننده‌ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده شود.

ساخت کرم های ضد پیری, بهبود بافت پوست ,تقویت کردن پوست مفید برای از بین بردن شوره سر,تحریک جریان خون در پوست ,ضد التهاب.

حاوي اسيد لينوليک (چربي مفيد) است که براي مبتلايان به بيماري ديابت مفيد است

هسته انار

هر نوع ناراحتی پوستی مانند آکنه، اگزما، سوختگی بر اثر نور خورشید و داء الصدف را درمان می کند

مصرف این روغن میزان کلسترول بدن را پایین می آورد و در نتیجه خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد
این روغن برای افرادی که از سینه درد و فشارخون بالا رنج می برند مفید است. برای جلوگیری از واکنش های التهابی سرخرگ ها نیز کاربرد دارد

کتان (بذرک)

آن را به خمیر دندان خود اضافه کنید یا سعی کنید روغن را بزنید

روغن نارگیل به طور طبیعی دندان ها را سفید می کند و حاوی عناصر ضد باکتری است که دهان شما را تازه و سالم نگه می دارد.

دئودورانت و عطر خود را بسازید

کمی روغن نارگیل، کمی بکینگ پودر و یک قسمت از نوشابه گازدار و پودر فلوورت(سبزی هندی) و نشاسته ذرت بریزید و ترکیب کنید. روغن های ضروری مورد علاقه خود را برای عطری که دوست دارید و بوی تازه اضافه کنید.

از آن به عنوان یک پاک کننده آرایش طبیعی و کرم اصلاح استفاده کنید

پاک کردن آرایش

خوشبو کننده بدن

مرطوب کننده

کاهش چین و چروک و ژل اصلاح

یک ماده دافع حشرات طبیعی را درست کنید

25 قطره اسانس گل سرخ و 1/4 فنجان روغن نارگیل را بر روی پوست تان بزنید تا حشرات را از شما دور نگه دارد

روغن نارگیل

روغن فندق که به روش کمپرس سرد به دست می‌آید نیز خواص بسیاری برای زیبایی پوست دارد. یک فندق سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی مانند منیزیم، پتاسیم، کلسیم، فولات، روی، آهن، منگنز، ویتامین A، C، E، K، تیامین، ریبوفلاوین، پیریدوکسین، اسید پانتاتپنیک و نیاسین است.

یکی از خواص مهم روغن فندق برای پوست، سرشار بودن آن از آنتی اکسیدان و بتاسیتوسترول است که فرآیند رشد سلول‌های سرطانی را خنثی می‌کند

مشکلات پوستی را حل می‌کند

در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش از پوست محافظت می‌کند

به آبرسانی پوست کمک می‌کند

پیری زودرس پوست را به تعویق می‌اندازد/ خنثی می‌کند

جوانی و درخشانی پوست را حفظ می‌کند

برای پوست حساس خطری ندارد
مورد استفاده برای پوست ,مو و ماسک

روغن فندق

تقویت دستگاه ایمنی بدن با روغن کرچک

از بین بردن خال و زگیل با روغن کرچک

درمان میخچه با روغن کرچک

استفاده از روغن کرچک در القای درد زایمان (اینداکشن)

روغن کرچک و درمان حساسیت

درمان قارچ پوستی با روغن کرچک

درمان یبوست با روغن کرچک

فواید روغن کرچک در تسکین درد آرتروز

استفاده از روغن کرچک در تسکین دردهای ماهیچه‌ای

معالجه‌ عفونت‌های قارچی با روغن کرچک

درمان بیخوابی با روغن کرچک

درمان هموروئید (بواسیر) به کمک روغن کرچک

روغن کرچک و پیشگیری از بیماری پارکینسون

کمک به درمان تصلب بافت چندگانه یا ام ‌اس با روغن کرچک روغن کرچک و کمک به درمان فلج مغزی  درمان بیماری پای ورزشکاران با استفاده از روغن کرچک

درمان میگرن با بهره گیری از روغن کرچک

برای تقویت ناخن ومزه و……

روغن کرچک

بهبود عملکرد سیرکولاسیون قلبی – عروقی
‏افزایش سطح انرژی و سرعت متابولیسم
‏کاهش التهاب و علائم آرتریت
‏بهبود عملکرد ماهیچه ها بعد از ورزش
‏ایجاد حالت ملین و سست کننده در ماهیچه های اسپاسمی( منقبض شونده)‏
‏ برطرف کردن حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی در بسیاری از سرطانها‏
‏ کمک به افزایش هوشیاری و کاهش خستگی
‏ کاهش آب سیاه ( کوری تدریجی)، صرع، رماتیسم، نفخ، استرس، و میگرن

روغن شاهدانه

طبیعت گیاه خشخاش سرد است و طبع تخم آن سرد و تر است. بنابراین طبع روغن خشخاش نیز سرد و تر خواهد بود. برخی از مهمترین خواص درمانی روغن خشخاش عبارتند از:

  • روغن خشخاش یکی از قوی‌ترین مسکن‌های گیاهی است و در طب سنتی از روغن دانه‌های این گیاه برای تسکین دردهای مفصلی و آرتریت حاد، درد کمر، زانو و درد سیاتیک استفاده می‌شود.
  • از خواص روغن خشخاش کمک به تسکین و درمان درد گوش است. به این منظور یک تا دو قطره از این روغن را در گوش بچکانید تا ورم آن کاهش و درد برطرف شود.
  • در طب سنتی از روغن خشخاش برای درمان سردرد و تسکین سردردهای میگرنی استفاده می‌شود.
  • از خواص روغن خشخاش برای درمان سرماخوردگی، آنفلوانزا و آبریزش بینی نیز استفاده می‌شود. همچنین این روغن برای درمان سرفه‌های خشک و درد سینه نیز مفید است.
  • مصرف خوراکی روغن خشخاش، برای کاهش فشار خون موثر است.
  • درمان بیماری‌های چشم از دیگر خواص روغن خشخاش است.
  • استفاده از این روغن برای رفع سوزش مجرای ادرار مفید است و به درمان اسهال مزمن کمک می‌کند.
  • روغن خشخاش خاصیت خواب‌آور و آرامبخش دارد، به این منظور می‌توانید، هنگام خواب ۳۰ قطره از این روغن گیاهی را در یک لیوان آب بریزید و میل کنید. توجه داشته باشید به دلیل مواد آلکالوئیدی و مخدر موجود در این گیاه، زیاده‌روی در مصرف آن ممکن است باعث اعتیاد شود.
  • به طورکلی روغن خشخاش خاصیت مسکن دارد و می‌توان برای تسکین درد، موضع مورد نظر را با روغن چرب کنید و آهسته ماساژ دهید تا اثر چربی روی پوست باقی نماند. سپس موضع دردناک را با پارچه‌ای نخی ببندید تا گرم شود و درد تسکین یابد

روغن خشخاش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *